Levering & FAQ

Spørgetid

Vi har på denne side forsøgt at besvare så mange typiske spørgsmål som muligt. Det er usandsynligt at vi har svaret på alt

Hvis der er noget der ikke er dækket, så kontakt os venligst.

Vi hjælper dig med glæde, kontakt os blot og så vil vi forsøge at gøre vores bedste.

Teeth Whitening FAQ's Online

Levering & Returneringer

Alle ordrer afsendes fra vores lagre i enten USA, England eller Asien, og sendes på en gratis førsteklasses service, der er fuldt sporbar. Dette betyder, at din ordre vil ankomme hurtigt og sikkert, og vil blive leveret af posten eller DHL, afhængig af de varer du har bestilt.

Hvis du har bestilt et Crest produkt vil den ankomme indenfor 3 – 6 hverdage, alle andre varer ankommer indenfor 1 – 3 hverdage. Hvis din ordre ser ud til at tage længere tid end ventet, kan du prøve at spore din pakke eller kontakte vores kundeserviceteam. De hjælper dig med glæde.

Sporingsoplysningerne sendes via e-mail, når pakken afsendes. Generelt vil sporingsinformationen på en underskrevet service først blive opdateret når den er på vej, eller når der er sket et leveringsforsøg.

 Vi er stolte over at kunne fortælle at vi sender til hele verden, og det er helt gratis!

Nej, de produkter der afsendes udenfor Europa, er af relativt lav værdi, der er derfor ingen udgifter for modtageren af pakken.

Leveringsadressen kan ændres før afsendelse. Da de fleste ordrer afsendes samme dag, vil vi anbefale dig at ringe til kundeservice

Varer kan returneres med fuld fortrydelsesret indenfor 30 dage fra købsdatoen. Varen skal være i samme stand og i samme indpakning, indpakningen må ikke være beskadiget eller have været åbnet. For at påbegynde refundering af et køb, skal kontakt/klage ske indenfor 14 dage fra modtagelsen af ordren. Returnering af varer kan ske indenfor 28 efter modtagelse af ordren. Hvis indpakningen har været åbnet, kan vi ikke på nogen måde acceptere en tilbagebetaling.

Tandblegning

Tandblegning er en simpel proces. Blegningsprodukter indeholder én af to blegemidler (hydrogenperoxid eller carbamidperoxid). Disse blegemidler bryder pletter ned til mindre stykker, hvilket gør farven mindre koncentreret og dine tænder hvidere.

Ja, mange studier har bevist at tandblegning er sikkert og ikke forårsager skader på emaljen. Blegningssystemerne er specifikt designede til at opretholde et sundt helbred i tænder og mund, mens de beskytter din emalje & effektivt giver dig et hvidt smil.

Tandblegningsprocedurer bleger kun naturlige tænder. Det vil ikke blege hætter, kroner, finer, fyldninger eller proteser. Brug ikke med tandbøjler. Hvis du har behov for tandpleje, har fået udført tandpleje eller har pletter fra medicin, så spørg din tandlæge om afblegning vil være godt.

Nej, tandblegning er desværre ikke permanent. Den tid dine tænder vil forblive hvidere påvirkes af flere faktorer, inklusiv hvor ofte du drikker kaffe, te, mørke sodavand, rødvin eller ryger. Gennemsnitsvarigheden for blegningen er mellem 6 måneder til 2 år.

Vi vil anbefale vores udvalg af naturlige tandbegningsprodukter til dig, da de ikke indeholder peroxid. Det betyder dermed at de overhovedet ikke skaber nogen sensitivitet. Du kan prøve Crest Whitestrips hvis ønsker, men start med at bruge dem med et par dages mellemrum og byg dem op. Hvis du oplever sensitivitet fra Crest Whitestrips, så husk venligst på at dette ubehag kun er midlertidig og ikke kræver lægehjælp.

Crest Tandblegning

Det er bedst hvis du ikke børster dine tænder lige før du påfører stripsene. Åbn posen og fjern stripsen. Træk stripsen af bagbeklædningen og få den til at passe med tandkødsranden. Tryk blidt for god kontakt. Fold resten af stripsen bag tænderne for at holde den på plads. Bær stripsen i den påkrævede tid og fjern den derefter og bortskaf den.

Mærkbare resultater varierer fra person til person, men de fleste mennesker begynder at se resultater efter få dage, med det fulde resultat efter en hel pakke.

Der er ikke nogen beviser på at tandblegning er skadeligt under amning eller graviditet, men vi anbefaler at du spørger din læge før du bruger Crest 3D Whitestrips.

Vi anbefaler at man følger hvert produkts brugsanvisning. Går man med dem i længere tid, kan det føre til tandsensitivitet og/eller ubehag i tandkødet.

Nej. Det giver ingen tanblegningsfordele at genbruge en strip. Selvom der kan være mere gelé tilbage på stripsen når du tager den af, er det meste af hydrogenperoxiden forsvundet.

Du kan glippe eller springe et par gange over, uden det påvirker din blegningsfordel.

Ja. Du kan med 3D White Whitestrips bruge en strip lige efter den anden. Gå med stripsene i den angivne tid, og fjern den; rens eller tør af hvis det er nødvendigt, og påfør så en ny strips.

Kig ind i et spejl for at påføre stripsen ordentligt, så du sikrer at stripsen er i god kontakt med tænderne. Hvis stripsen begynder at glide, så luk din mund og skab et vakuum for at få stripsen på plads igen. Rør ikke alt for meget ved stripsen med din tunge. Du kan prøve et trykke stripsen ned i mellemrummet mellem dine tænder med din fingernegl, og derefter folde den bag dine tænder. Crest Professional Effects har Advanced Seal teknologi – der er specialdesignet til at klæbe kraftigt til dine tænder.

Nej, hav ikke stripsen på natten over eller mens du sover. Disse behandlinger er kun designede til at have på i den anbefalede brugstid og kan udgøre en kvælningsfare hvis de bæres når man sover.

Ja, de hvide områder er midlertidige. Disse områder er ikke skadelige og vil forsvinde efter nogle få timer.

Da den overskydende gelé ikke er skadelig, kan du gøre en følgende:

  1. Rens din mund med vand
  2. Tør geléen af dine tænder
  3. Børst det væk
  4. Lad det blive, da det opløses med tiden

Det påvirker ikke resultaterne at spise efter whitestrips. Der er ingen restriktioner på spisning eller drikning efter brug af Crest 3D White Whitestrips.

Du kan børste dine tænder blidt efter brugen af Crest Whitestrips, men BØRST IKKE LIGE FØR BEHANDLING. Dette er for at forhindre at der opstår irritation af tandkødet. Vi anbefaler at man bruger Crest 3D White Brilliance Whitening tandpasta i forbindelse med sine strips, for optimale resultater.

Selvom Crest 3D Whitestrips stadig er sikre selvom de har overskredet holdbarhedsdatoen, anbefaler vi ikke at man bruger dem efter holdbarhedsdatoen, da blegningsingrediensernes virkning vil være aftaget.

VandForhindrer at carbomer dehydrerer tænderne
GlycerinFugtighedsbevarende, virker ved at tykne geléen, hjælper til at gøre geléen klæbende, så den kan klæbe til tænderne
HydrogenperoxidBlegningsingrediens
CarbomerGel-middel, giver geléen klæbeegenskaber
Polyvinylpyrrolidon (PVP)Klæbende polymer
PEGFugtighedsbevarende, virker ved at tykne geléen, hjælper til at gøre geléen klæbende, så den kan klæbe til tænderne.
Acrylater CopolymerFortykkende polymer. Hjælper med at holde sammen på stripsen under brug.
Natriumhydroxid*Justerer pH til neutral
Natriumsaccharin*Bedre smag
Pyrofosfat*Beskytter kun mod tandsten i Crest 3D White Whitestrips Stain Shield
*Disse ingredienser er kilden til natriumindhold – Se næringsindholdet for det samlede natriumindhold.
INGREDIENSER – Strip & Bagside

Tekstureret Blegningsstrip

Polyethylen
BagsidePolypropylen

Naturlige Tandblegningssæt og Trækulssæt

Vores Snow White og Charcoal biotaniske blegningssystemer bruger en Peroxidfri, 99% naturlig opskrift, der også er Vegansk og Smertefri. Dette betyder at de ikke forårsager sensitivitet samt at de er fuldt ud EU-regulerede. De gør ikke dine tænder hvide ligeså hurtigt som Crest Whitestrips, men de skaber forsigtigt de ønskede resultater over en lidt længere tidsperiode.

Ja, det vil de helt sikkert! Vores naturlige tandblegningsprodukter har fået udformet en særlig opskrift, så de forsigtigt fjerner overfladepletter mens de forbedrer helbredet i dine tænder og tandkød. Det er videnskabeligt bevist at denne opskrift gør dit smil op til 8 nuancer hvidere på blot 10 dage.

Overhovedet ikke! Vores naturlige tandblegningssystemer vil ikke forårsage sensitivitet i dine tænder eller tandkød. Vi bruger en specialdesignet, Zero Sensitivity, opskrift der er EU-godkendt, for at sikre, at du ikke oplever problemer med smerter mens du bruger disse metoder.

Gå ikke i panik! Alt du skal gøre er at åbne batteriflappen på bagsiden af din LED-lygte og fjerne plastarket mellem batterierne og din enhed. Prøv også at dreje batterierne rundt. BEMÆRK VENLIGST: Aktiveringsknappen er designet til ikke at tænde ved et uheld. Tryk derfor hårdt på denne knap for at aktivere din LED-lygte.

Vi anbefaler at man gennemfører hele forløbet, og om nødvendigt gentager hver 3-6 måned. Vores Snow White Teeth Whitening Pens er også ideelle til at opretholde dit hvide smil mellem behandlinger.

Bare rolig, der sker ikke noget, geléen er helt sikker hvis den indtages og vil ikke gøre dig syg.