Vilkår og betingelser

Disse vilkår og betingelser gælder for din brug af vores hjemmeside. Læs venligst alle disse betingelser før du benytter denne hjemmeside. Hvis du ikke accepterer disse vilkår og betingelser, så brug venligst ikke denne hjemmeside. Din fortsatte brug af denne hjemmeside bekræfter din accept af disse betingelser.

 

Adgang til hjemmesiden

1.1 Det er ikke nødvendigt at oprette sig for at kunne bruge størstedelen af denne hjemmeside. Der er dog særlige områder af hjemmesiden som kun kan tilgås, når man har oprettet sig.

 

Brug af hjemmesiden

1.2 Denne hjemmeside kan bruges til dine egne private formål samt i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser.

1.3 Du må udskrive og downloade materiale fra denne hjemmeside, givet at du ikke modificerer eller reproducerer indhold uden vores forudgående skriftlige samtykke.

Hjemmesidens oppetid

1.4 Vi foretager alle rimelige foranstaltninger for at sikre, at denne hjemmeside er operationel hele dagen, hver dag. Tekniske problemer kan dog lejlighedsvist resultere i noget nedetid, hvorved vi ikke vil være ansvarlige for at hjemmesiden er utilgængelig.

1.5 Når det er muligt, forsøger vi altid at give forudgående advarsel om vedligeholdelsesproblemer der kan resultere i nedetid på hjemmesiden, men vi er ikke forpligtet til at give en sådan advarsel.

Materiale leveret af besøgende

1.6 Materiale som en besøgende på denne hjemmeside sender eller lægger op på denne hjemmeside skal betragtes som ikke-proprietær og ikke-fortroligt. Vi har ret til at kopiere, offentliggøre, distribuere eller bruge dette til andre af sådanne formål, da vi anser alt materiale der gives til os som hensigtsmæssigt, med undtagelse af personlige oplysninger, hvis anvendelse er beskrevet under Privatlivspolitik.

1.7 Når du bruger denne hjemmeside, må du hverken sende materiale til eller fra denne hjemmeside, hvor det gælder:

(a) at du ikke har opnået de nødvendige samtykker;

(b) det er diskriminerende, uanstændigt, pornografisk, ærekrænkende, kan opildne til racehad, er i strid med fortrolighed eller privatlivets fred, hvis det kan forårsage irritation eller ulejlighed for andre, hvis det tilskynder til eller udgør en adfærd, der anses for at være en strafbar handling, giver anledning til et civilretligt ansvar eller på anden måde strider mod Hongkongs love;

(c) der er skadeligt af natur, inklusiv, men ikke begrænset til, computervirusser, Trojanske heste, beskadiget data eller andet potentielt skadeligt software eller data.

1.8 Vi vil samarbejde fuldt ud med retshåndhævende myndigheder eller retskendelser, der kræver at vi udleverer identiteten eller andre oplysninger på personer, der lægger materiale op på denne hjemmeside, som er i strid med Paragraf 1.7.

Links til og fra andre hjemmesider

1.9 Du kan på denne hjemmeside finde links til tredjepartshjemmesider. Et link til en sådan hjemmeside betyder ikke at vi støtter den hjemmeside. Hvis du besøger en hjemmeside via et link på denne hjemmeside, gør du det på eget ansvar.

1.10 Enhver part der ønsker at linke til denne hjemmeside, har lov til at gøre det, givet at betingelserne nedenfor overholdes:

(a) at du ikke antyder at vi støtter tjenesterne eller produkterne hos en anden part, med mindre dette er blevet aftalt med os skriftligt;

(b) at du ikke giver et misvisende billede af dit forhold med denne hjemmeside; samt

(c) at hjemmesiden hvorfra du linker til denne hjemmeside, ikke indeholder stødende eller på andre måder kontroversielt indhold, eller indehold der krænker intellektuelle ejendomsrettigheder eller andre rettigheder hos en tredjepart

1.11 Ved at linke til denne hjemmeside i strid med klausul 1.10, står du til ansvar over for os for ethvert tab eller skader for denne hjemmeside, som følge af sådan forbindelse.

Ansvarsfraskrivelse

1.12 Selvom vi tager alle rimelige skridt for at sikre, at oplysningerne på denne hjemmeside til enhver tid er opdaterede og præcise, garanterer vi ikke, at alt materiale er korrekt og eller opdateret.

1.13 Alt materiale på denne hjemmeside leveres uden nogen form for garanti. Du bruger materialet på denne hjemmeside efter eget valg

Udelukkelse af ansvar

1.14 Vi står ikke til ansvar for tab eller skader du måtte påføre dig som resultat af at bruge denne hjemmeside.

1.15 Intet i disse vilkår og betingelser skal udelukke eller begrænse erstatningsansvar for død eller personskade forårsaget af uagtsomhed, som ikke kan udelukkes eller i henhold til lovgivningen i Hongkong.

Returpolitik

Produkter købt fra denne hjemmeside er underlagt en 30-dages returpolitik. Varer kan returneres i op til 30 dage efter modtagelsen. Varer skal være uåbnede og i original indpakning. Returvarer skal sendes med sporbar post og returneres til den originale afsenderadresse. Vi skal have besked via e-mail indenfor 14 dage efter modtagelsen af ordren, for at godkende returneringen, hvorved vi vil svare med returneringsadressen på skrift (original afsenderadresse).

Returnerede varer modtaget efter 30 dage vil ikke kunne refunderes. Køberen skal betale for leveringsomkostninger for at få varerne sendt tilbage, hvilket køberen er ansvarlig for.

Returnerede varer der har været åbnet eller er blevet brugt, vil ikke kunne refunderes og kan kun returneres til køberen på købers regning.

Lov og jurisdiktion

Disse vilkår og betingelser er underlagt lovgivningen i Hongkong. Enhver tvist der opstår i forbindelse med disse vilkår og betingelser, er underlagt den eksklusive jurisdiktion for Hongkongs domstole.

 

Disse vilkår og betingelser gælder alle transaktioner placeret gennem Euro Whites Hjemmeside. Læs dem venligst før du placerer en ordre. Disse vilkår og betingelser påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder. Ved brug af denne hjemmeside accepterer du disse vilkår og betingelser.

PRICER

Alle priser vises i Britiske Pund, Euro, Rubler, Kroner, Zloty, Lev, Leu & Dollar.

BETALING

Vi accepterer betaling med alle følgende metoder. Onlinetransaktion og bankoverførsel. Alle kredit- og debitkort transaktioner er genstand for valideringstjek og autoriseres af kortudbyderen. Vi accepterer MasterCard og Visa & American Express. Alle kortbetalinger processeres via vores sikre betalingssystem over telefonen eller gennem vores hjemmeside.

 

Vi hverken opbevarer eller gemmer kreditkortoplysninger.

LEVERING

Alle ordrer afsendes indenfor 72 timer efter betaling. Når en ordre er afsendt, vil du modtage en e-mail med en sporingsreference.

Levering vil tage omkring 3-6 hverdage. Hvis en levering ikke er ankommet efter 28 dage bekræfter dette at pakken er gået tabt og vi vil gensende ordren uden beregning.

 

 KUNDESERVICE

Du kan kontakte kundeservice gennem vores kontaktside. Du kan kontakte os via telefon, e-mail og livechat.

Vores telefoner er åbne mellem 10:00 – 16:00 GMT

Alle e-mails besvares indenfor 72 timer.

RETURNERINGER OG OMBYTNINGER

Vi ønsker at du er fuldt ud tilfreds med hvert køb der foretages fra vores hjemmeside. Hvis du ønsker at returnere en vare for ombytning eller refundering, så kontakt os venligst indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen. Når du har kontaktet vores kundeservice via e-mail, skal den returnerede vare være leveret til vores returadresse indenfor 28 dage efter den oprindelige modtagelse af varen.

Efter denne tidsperiode kan vi ikke refundere din ordre. Kunder er ansvarlige for returneringsomkostningerne, hvis varen ikke afsendes med sporbar post og hvis leveringen ikke bekræftes, da vil vi ikke være ansvarlige for varerne.

Når vi har bekræftet at varen er ubrugt, i original fabriksindpakning, vil du få refunderet salgsprisen eksklusiv den oprindelige leveringspris.

Alle varer skal være i ny og ubrugt tilstand, og være i en uåbnet original indpakning. Hvis varen returneres til os og ikke er i en tilstand hvor det kan sælges igen, er vi ikke ansvarlige for returomkostningerne forbundet med returneringen til kunden, dette betales af kunden.

PRIVATLIVSPOLITIK

Denne privatlivspolitik opstiller hvordan Euro White bruger og beskytter alle de oplysninger du giver Euro White, når du bruger denne hjemmeside.

Euro White er forpligtet til at sikre, at dit privatliv beskyttes. Skulle vi bede dig oplyse visse oplysninger, med hvilke du kan identificeres, når du bruger denne hjemmeside, kan du være sikker på at de kun bruges i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Euro White kan ændre denne politik fra tid til anden, ved at opdatere denne side. Du bør tjekke denne side fra tid til anden for at sikre, at du kan acceptere eventuelle ændringer.

Hvad vi indsamler

Vi kan indsamle følgende oplysninger:

 • Navn og betalingsoplysninger
 • Kontaktoplysninger inklusive e-mailadresse
 • Demografiske oplysninger som postnummer, præferencer og interesser
 • Andre oplysninger der er relevante for kundeundersøgelser og/eller tilbud

 

Hvad vi gør med de oplysninger vi indsamler

Vi har brug for disse oplysninger for at forstå dine behov og for at kunne yde dig en bedre service, og specielt for følgende årsager:

 • For at processere din ordre og modtage betaling
 • Intern registrering
 • Vi kan bruge oplysningerne til at forbedre vores produkter og tjenester
 • Vi kan periodisk sende send salgsfremmende e-mails med nye produkter, specialtilbud eller andre oplysninger, som vi tror du vil finde interessant, på den e-mailadresse du har angivet
 • Vi kan fra tid til anden også bruge dine oplysninger til at kontakte dig for markedsundersøgelser. Vi kan kontakte dig via e-mail, telefon, fax eller post. Vi kan bruge oplysningerne til at tilpasse hjemmesiden efter dine interesser

 

Sikkerhed

Vi er forpligtet til at sikre, at dine oplysninger er sikre. For at forhindre uautoriseret udgang eller udlevering, har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

Sådan bruger vi cookies

En cookie er en lille fil, der beder om adgang til at blive placeret på din computers harddisk. Når du accepterer, tilføjes filen og cookien hjælper med at analysere webtrafik eller fortæller dig når du besøger en vis hjemmeside. Cookies gør webapplikationer i stand till at svare dig individ. Webapplikationen kan skræddersy sine operationer efter dine behov, ønsker eller antipartier, ved at indsamle og huske oplysninger om dine præferencer.

Vi bruger cookies der gemmer trafikoplysninger til at identificere hvilke sider der bruges. Dette hjælper os med at analysere data om websidetrafik og med at forbedre vores hjemmeside, for at skræddersy den til kundernes behov. Vi bruger udelukkende denne information til statistiske formål hvorefter disse data fjernes fra systemet.

Samlet set hjælper cookies os med at levere en bedre hjemmeside til dig, ved at gøre os i stand til at overvåge hvilke sider du finder brugbare og hvilke du ikke gør. En cookie giver os på ingen måde adgang til din computer eller til nogen oplysninger om dig, ud over de data du vælger at dele med os.

Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt ændre dine browserindstillinger til at afvise cookies hvis du ønsker. Dette kan forhindre dig i at drage fuld fordel af hjemmesiden.

Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre interessante hjemmesider. Men du skal dog bemærke, at vi, når du har fulgt disse links og har forladt vores hjemmeside, ikke længere har kontrol over den anden hjemmeside. Vi kan derfor ikke være ansvarlige for beskyttelsen af nogen af de oplysninger du angiver mens du besøger sådanne sider, og sådanne sider er underlagt deres egne privatlivspolitikker.

Kontrol af dine personlige oplysninger

Du kan vælge at begrænse indsamlingen eller brugen af dine personlige oplysninger på følgende måder:

 • Når du bliver bedt om at udfylde en formular på hjemmesiden, skal du finde den boks hvori du kan angive at du ikke ønsker at oplysningerne bruges til direkte markedsføringsformål
 • Hvis du tidligere har accepteret at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du altid skifte mening ved at skrive eller maile til os

 

Vi vil hverken sælge, udlevere eller lease dine personlige oplysninger til tredjeparter, med mindre vi har din tilladelse eller er påkrævet til at gøre dette ved lov. Vi kan bruge dine oplysninger til at sende dig salgsfremmende oplysninger om tredjeparter som vi tror du vil finde interessante, hvis du fortæller os at du ønsker dette.

Du kan under Databeskyttelsesloven fra 1998 anmode om at få udleveret de personlige oplysninger vi har om dig. Der skal betales et mindre gebyr. Hvis du ønsker en kopi af de oplysninger vi har om dig, så kontakt os venligst.

Hvis du tror at nogle af de oplysninger vi har om dig er forkerte eller ufuldstændige, så skriv venligst en e-mail til os så hurtigt som muligt. Vi retter med det samme oplysninger der viser sig at være forkerte.